Voorwaarden

De meeste producten die we verkopen zijn niet nieuw. Het zijn hoofdzakelijk gebruikte producten. Dus de witte kleur is niet 100% spierwit (de fotografie is qua kleur niet maatgevend, er is gefotoshopt), er zitten krasjes en beschadigingen op, de snoertjes vertonen misschien al wat slijtage en beeldschermen hebben misschien wat verkleuring.

Maar dat zijn allemaal kenmerken van gebruikte producten. We testen onze items na het schoonmaken en resetten: we verkopen werkende producten.

Niet alle randapparatuur werkt goed samen met alle denkbare computers. Bij alle producten vermelden we het originele model- en bestelnummer zodat je in staat bent om via internet de compatibiliteit te controleren. Dit is voor eigen risico en rekening, we nemen niet-compatible producten niet terug.

Onze voorkeur gaat er dan ook naar uit dat je de bestelling zelf komt ophalen bij ons in het centrum van Rotterdam. Kun je kijken of het je bevalt, zelf even testen op je eigen laptop en als het product dan in orde is, kun je de bestelling afrekenen.

Bij het bestellen via deze site sturen we de bestelling op, goed verpakt met post.nl, de kosten van verzending brengen we in rekening. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling afgestuurd.

Garantie op gebruikte producten

We geven op onze gebruikte producten niet de gebruikelijke webshop inruil / omruil / probeer garantie zoals die geldt voor nieuwe producten. We verkopen onze gebruikte producten voor een vriendelijke prijs, met een ‘nieuw’-garantie zouden we de prijzen moeten verdubbelen. Daadwerkelijk defecte producten nemen we uiteraard terug, je hebt 3 maanden garantie op de gebruikte producten, met uitzondering van inbegrepen batterijen en accu’s. 
Op gebruikte oplaadbare (onder-)delen geven we géén garantie, omdat de levensduur van een gebruikt product met een accu bepaald wordt door het gebruik en de gebruiker. Dit wordt in de prijs van het product meegenomen. 
Een klein deel van de producten is ‘zo goed als nieuw’ en ongebruikt. Op deze artikelen wordt één jaar garantie gegeven.

Gegevensverwerking

Voor de verwerking van je bestelling via de site hebben we je NAW gegevens nodig. Deze gegevens belanden in onze financiële administratie en blijven de wettelijke bewaartermijn opgeslagen. Daarna worden ze vernietigd. 
Op de site blijven gedurende de verwerkingstijd van je opdracht gegevens opgeslagen, deze worden na afhandeling van de bestelling verwijderd. Als je je aanmeld voor de nieuwsbrief dan kun je jezelf via de nieuwsbrief ook weer afmelden.